• image

    Telefon: 0747 171 111

  • image

    Program: L - S 08.00 - 18.00

DESPRE NOI

Masina a devenit un lucru fara de care niciunul dintre noi nu ar mai putea trai. Aceasta ne ajuta mereu sa calatorim, sa vizitam locuri noi si sa-i revedem pe cei dragi. Nu numai ca o masina ne usureaza viata si calitatea ei, ci ne este mereu la dispozitie atunci cand ne dorim sa ne deplasam fara efort. Fie ca vorbim doar de un drum pana la munca sau de o fuga pana la mare, odata cumparata, cu greu putem renunta la ea. 

O masina devine astfel o necesitate. Pentru ca aceasta ne ofera o multime de beneficii, ne revine si noua datoria de a o ingriji si de a o verifica pentru a evita eventualele probleme ce pot aparea pe parcusul anilor. Odata cu achizitia unei masini, ne asumam o responsabilitate mare. Dar totusi, ce facem atunci cand apar anumite defectiuni si cum putem sa-i asiguram o perioada de functionare cat mai mare? 

Bro Cars Solutions este raspunsul la intrebare. Daca te intrebi cine suntem si cu ce ne ocupam, te invitam sa citesti in continuare pentru a afla mai multe detalii. 

 

Pasiunea pentru automobile, ne-a motivat sa deschidem un service auto care sa cuprinda o gama variata de servicii astfel incat sa-ti facem tie mult mai confortabila si mai usoara viata. In loc sa te plimbi de la un service auto la altul, poti apela la Bro Cars Solutions pentru orice tip de problema cu care te confrunti. Echipa noastra este formata din 10 specialisti, cu grade inalte de calificare si care aleg sa se dedice fiecarui client in parte. Mai mult decat atat, Bro Cars Solutions iti ofera servicii de calitate datorita echipamentului special pe care il utilizam zi de zi. 

 

Indiferent de marca masinii tale, problemele vor deveni doar o amintire neplacuta. Asiguram atat revizii periodice, cat si reparatii si lucrari complexe. Ceea ce ne motiveaza in fiecare zi este gandul ca aducem un zambet pe chipul fiecarui client si ca il scutim de drumuri in plus. 

Daca ar fi sa definim tot conceptul service-ului auto Bro Cars Solutions, ne-am rezuma la 3 cuvinte simple: CALITATE, PROMPTITUDINE si DEDICARE. 

La noi ai siguranta ca masina ta este pe maini buni! Te asteptam la sevice-ul nostru aflat pe sos. Alexandriei sa te convingi.

  • image
  • image
  • image
  • image
×

Powered by WhatsApp Chat

×