• image

    Telefon: 0747 171 111

  • image

    Program: L - S 08.00 - 18.00

Servicii

Uita de drumurile inutile de la un service auto la altul si apeleaza la o solutie care sa-ti ofere rezolvarea tuturor problemelor intr-un singur loc. BRO CARS SOLUTION este un service auto creat din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii complete pentru orice marca de masina. Mai mult decat atat, in cadrul service-ului nostru, vei vedea ce inseamna cu adevarat calitatea, promptitudinea si dedicarea, datorita echipei formata din 10 specialisti, cu grad inalt de calificare, dornici sa te ajute indiferent de problemele cu care te confrunti. 

Gama de servicii Bro Cars Solution

Pachetul de servicii pe care vi-l oferim se aplica fiecarei marca de autoturism si cuprinde: 

Revizii periodice: 

O revizie perioadica se refera la o verificare ce trebuie sa aiba loc la fiecare 10.000 km parcursi. Aceasta te va ajuta in depistarea eventualelor probleme si va asigura fiabilitatea masinii pe o perioada de timp indelungata. Ce cuprinde o revizie periodica? In primul rand, aceasta va cuprinde schimbarea filtrelor, uleiului, a lichidelor de frana si cea a antigelului. Filtrele trebuie schimbate pentru a opri eventualele impuritati sa determine modul de functionare a masinii. Echipa noastra iti va recomanda cel mai bun ulei, de calitate superioara si potrivit masinii tale si nevoilor. Cel mai probabil, pe langa schimbarea completa a uleiului de motor, vor fi schimbate si uleiurile pentru servodirectie si cel pentru cutia de viteza. Lichidul de frana si antigelul iti vor asigura o functionare corecta a autoturismului. Pentru siguranta ta, o revizie periodica contine si verificarea placutelor de frana si a sistemului de frana. De asemenea, si sistemul de climatizare va fi verificat, pentru confortul tau si evitarea mirosurilor neplacute. Revizia se incheie si cu o inspectie la nivelul exterior al masinii, al motorului, cat si al articulatiilor, unghiului de fuga si rotilor. Mai mult decat atat, ne vom asigura si ca farurile si alte semnale luminoase functioneaza corespunzator, precum si indicatorii din bord, denumiti si martori.

Diagnoza computerizata:

Diagnoza computerizata are loc cu ajutorul unui tester special care se conecteaza la calculatorul bordului pentru a vedea care sunt defectiunile si de ce anumiti martori sunt aprinsi. Aceasta diagnoza computerizata este realizata doar de specialisti, deoarece se pot gasi anumite probleme ce necesita un grad de pregatire si calificare ridicat. In cazul in care exista erori vechi care nu reprezinta un pericol si nu arata anumite probleme la nivelul masinii, acestea pot fi sterse la cerere. Dupa identificarea problemelor si erorilor, vom interpreta datele astfel incat sa gasim solutia potrivita pentru acestea. Cu ce ne ajuta o diagnoza computerizata? In primul rand, putem monitoriza cu ajutorul senzorilor, parametrii precum, temperatura, presiune si cantitate. Acesti parametri influenteaza sistemul si modul in care masina functioneaza.

Lucrari articulatie:

Pentru a ne asigura ca o masina este fiabila si functioneaza in parametrii normali, sunt necesare si anumite verificari si lucrari la nivelul articulatiilor. Prin acestea, reusim sa vedem care este starea suportilor pentru arcuri, starea elementelor elastice ale bratelor si axei spate, cea a amortizoarelor si a kit-ului de protectie si cum este sistemul de rulare, cum functioneaza rulmentii si anvelopele. 

Lucrari suspensie:

Te-ai intrebat vreodata ce iti asigura confort si posibilitatea de a manevra masina? Suspensiile sunt raspunsul potrivit. Acestea sunt, de fapt, un ansamblu care se afla intre roti si caroserie. Mai mult decat atat, acestea iti asigura si stabilitatea directiei. Gandeste-te ca arcul din componenta unei suspensii este capabil sa sustina toata greutatea unei masini. Acestea se pot deteriora chiar si de la o simpla groapa si ne pot pune viata in pericol. Pentru montarea corecta a suspensiilor si siguranta voastra, va recomandam sa apelati la echipa noastra. 

Reparatii motor:

Indiferent de motorul de care dispune masina ta, diesel sau motor pe benzina, acestea trebuie sa fie reparate de catre specialisti. Mai exact, motorul reprezinta inima masinii. O simpla defectiune poate sa va impiedice o calatorie sau un drum. Cand vorbim de reparatii motor, ne referim atat la verificarea sistemelor de injectie si testarea injectoarelor, cat si la diagnosticarea problemei. Starea motorului determina durata de viata a masinii. 

Lucrari transmisie:

Ati simtit vreodata ca masina voastra nu schimba vitezele cum ar fi normal sa o faca sau simtiti ca acest lucru este mai greu decat inainte? Daca raspunsul este unul afirmativ, atunci masina voastra prezinta probleme la nivelul sistemului de transmisie. Cand alegeti anumite lucrari de transmisie, trebuie sa stii clar ce sistem are masina voastra, poate fi unul direct, ca in cazul cutiilor automate sau un sistem manual. Atunci cand acestea se defecteaza, exista mai multe solutii si lucruri pe care trebuie sa le schimbati, insa doar cu ajutorul unei echipe de profesionisti. 

Reparatii sistem directie:

Daca va intrebati cine este responsabil pentru mentinerea controlului atunci cand sunteti la volan, in orice moment sau situatie, sistemul de directie este raspunsul. Sistemul de directie este un ansamblu de parghii si piese care va ajuta sa schimbati directia de deplasare a masinii. Acesta are rolul de a asigura confrotul si condusul fara probleme si rapid, atat cand conduceti drept, cat si cand va aflati intr-un viraj. O simpla problema la acest sistem, va poate pune viata in pericol. 

Lucrari sistem de franare:

Ceea ce face diferenta dintre viata si moarta, este sistemul de franare, acesta fiind unul dintre cele mai importante componente ale unei masini. Acest sistem ne ajuta atat sa oprim masina in momente cheie (la semafor, la o trecere de pietoni, etc), cat si atunci cand ne dorim sa reducem viteza. Evaluarea sistemului de franare este inclusa intr-o revizie periodica, insa asta nu inseamna ca problemele nu pot aparea pe parcursul timpului. Indiferent de problema cu care va confruntati sau doriti schimbarea placutelor de frana, serivce-ul nostru va sta la dispozitie. 

Curatare filtru de particule DPF

Filtrucest filtru s-a infundat, evitati sa mai folositi ml de particule DPF semai ales in cazul conducatorilor auto care folosesc masina prepoderent in mediul urban. Totusi, cele mai intalnite cauze ale acestei problemei sunt: defectarea senzorului de presiune diferentiala, cea a turbosuflantei si supapei EGR. Daca observati ca aasina pentru o perioada indelungata de timp si indreptati-va catre un service auto bun, care sa va asigure o curatare completa si corecta. 

Reparat alternator

O componenta esentiala a unei masini, este alternatorul. Acesta are un sistem intern complex si asigura buna functionare a automobilului. Fiind un dispozitiv electromagnetic, acesta are ca principal scop transformarea energiei mecanice sub forma de curent alternativ, cu ajutorul unui camp magnetic care se roteste constant. Acesta asigura atat incarcarea bateriei masinii, cat si preventia descarcarii bruste a energiei electrice. Fiind o piesa vitala ce asigura pornirea masinii, trebuie sa-i acordam o atentie sporita si sa apelam la un service bun pentru repararea acestuia. 

Reparat electromotor

Asemanator cu alternatorul, electromotorul ne asigura transformarea energiei electrice, in energie mecanica cu ajutorul unor unde electromagnetice. Totusi, rolul acestuia este un diferit si la fel de important. Un electromotor ne ajuta la antrenarea unui motorn cu combustie interna (practic, cu ajutorul lui, reusim sa pornim masina). 

Inlocuire kit distributie (lant/curea)

Pentru a preveni degradarea si distrugerea partiala sau chiar totala a curelei sau lantului, este necesar sa apelam la o inlocuiere a kit-ului de distributie. Chiar daca nu este un serviciu accesibil tuturor, diferenta de cost are loc in functie de tipul de distributie al masinii. In momentul in care cureaua sau lantul se uzeaza, pistoanele de la motor vor lovi in supape ceea ce va crea o problema mult grava.

Inlocuire ambreiaj

Cum ne dam seama cand trebuie inlocuit ambreajul? Daca pedala se simte usoara in momentul calcarii, daca in ciuda faptului ca motorul este turat, masina se misca lent, daca schimbarea vitezelor a devenit dificila si ingreunata, daca pedala de ambreaj face anumite zgomote ciudata si daca apare un miros ciudat, atunci este mai mult decat suficient sa ne dam seama ca trebuie sa schimbam ambreajul cu unul nou. 

Lucrari sistem alimentare motor

Daca avem un motor cu ardere interna, atunci sistemul de alimentare are ca scop de a alimenta cilindrii acestuia cu combustibil si aerul necesar arderii, dar mai ales, de a evacua gazele arse. Acest sistem curpinde un ansamblu de componente necesare alimentarii, proportiile si cantitatile de carburant necesare masinii. Indiferent de combustil, sistemul de alimentare trebuie verificat si reparat de catre profesionisti. 

Lucrari sistem racire motor

Sistemul de racire motor este de fapt, o instalatie ce are scopul de a mentine o anumita temperatura ideala pentru buna functionare a masinii. Daca acesta prezinta anumite defectiuni, atunci putem vorbi despre o deteriorare a procesului de ungere, o alterare a proprietatilor pieselor componente ce poate determina avarii grave. 

Indiferent de problema cu care te confrunti, la BRO CARS SOLUTION gasesti servicii la preturi accesibile si de calitate!

×

Powered by WhatsApp Chat

×